Domov Ponudba Produkti O podjetju Kontakt

Pravno obvestilo

Avtorske pravice na spletnem mestu www.jupiterus.si so v lasti podjetja Jupiterus d.o.o, in se v nobenem primeru ne smejo kopirati, prepisovati ali kakorkoli drugače razmnoževati v komercialne ali druge namene. Z vstopom na spletno mesto www.jupiterus.si uporabniki potrjujejo, da so s temi pogoji seznanjeni, da z njimi soglašajo ter, da jih njihove določbe zavezujejo.

Vse informacije in gradiva na spletnem mestu www.jupiterus.si ter podstraneh so informativne narave. Na tem spletnem mestu dosegljivi podatki in informacije se lahko spremenijo kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Uporaba spletnega mesta je na lastno odgovornost. Podjetje Jupiterus d.o.o., ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi spletnega mesta (velja tudi za vsebine izven domene www.jupiterus.si). Za morebitne napake se opravičujemo.

Vsaka komunikacija preko elektronske pošte je zaupne narave in je namenjena izključno enemu ali več prejemnikom. Nepooblaščena uporaba, razkritje ali kopiranje tega sporočila je strogo prepovedano.


Uporaba piškotkov

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se shranijo, ko obiščete spletno stran. Pomembni so tako za delovanje same strani, kot za izboljšanje uporabniške izkušnje, saj nam omogočajo primerjavo novih in predhodnih obiskovalcev, razumevanje, kako uporabljajo našo spletno stran in nam posredujejo podatke, s katerimi lahko naredimo prihodnji obisk spletne strani bolj prijeten in učinkovit. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Ime piškotka Namen Čas piškotka
XSRF-TOKEN Preprečevanje napadov spletnega mesta Do konca seje
_ga, _gat, _gid, _biz Statistika in analiza obiska spletne strani 2 leti
cookieconsent_status Vodenje uporabnikovega privoljenja o uporabi piškotkov 1 leto
jupiterus_session Identifikacija uporabnika Do konca seje
__cfduid Identifikacija uporabnika 1 - 6 mesecev
Onemogočanje piškotkov

Sami se morate odločiti, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vašem računalniku, a spletna stran optimalno deluje, če so omogočeni vsi piškotki. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate s pomočjo izbranih nastavitev spletnega brskalnika. Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate:

Če piškotke onemogočite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene.

O podjetju

Jupiterus d.o.o.
Čampova 2
1000 Ljubljana,
Slovenia,
Europe

© Copyright 2019 | Jupiterus d.o.o. | All Rights Reserved